Pilte

Pilte går i 3. eller 4. klasse i skolen, og vi mødes i kredshuset om mandagen kl. 18.30-20.00.

Pilte er den klasse i FDF, hvor der virkelig er fart over feltet, og hvor man tilbringer meget af tiden ude. Man lærer bl.a. at bruge en dolk rigtigt, så man f.eks. kan snitte sin helt egen snobrødspind, man laver bål og eksperimenterer med at lave lette retter over bål, og man lærer så småt at bygge med rafter. Det er også som pilt, du kommer på længere ture.

Piltesommerlejr 2017

Her kan du læse om Piltesommerlejren, der fandt afsted i uge 26 Piltesommerlejr 2017

...Se mere »

Pilte sommerlejr 2017

Dette er billeder fra Piltenes sommerlejr 2017. En sommerlejr på cykel på Djursland. Start i Auning. Vi besøgte Thorsager Rundkirke, Kalø Slotsruin, Sletterhage Fyr og omegn, Mols Bjerge, Skandinavisk Dyrepark og Stenvad Mosebrug. Undervejs overnatning i Shelters og  aften gåture blev det også til. Tusind til alle deltagende Pilte. I...Se mere »


 • Seneste indlæg

 • Her finder du FDF Aars

  Gl. Gislumvej 4, 9600 Aars

  Click to open a larger map

 • FDF Aars på Facebook

 • Husk at det er på lørdag 55Nord bussen kommer til FDD Huset. ...

  View on Facebook

  Til ledere og bestyrelsesmedlemmer. ...

  Tag ledere og bestyrelsesmedlemmer under armen og vær med til en hyggelig og lærerig aften, med fokus på at styrke samspillet I kredsen!

  View on Facebook

  Der kommer løbende nye oplysninger om udlandsturen til Schweiz for Væbner, Seniorvæbner og Senior. Nu er indbydelsen klar.
  I samarbejde med bestyrelsen arbejder lederne på den endelige pris for turen og når det er på plads melder vi det ud.
  I den forbindelse kunne det være spændende at have en ide om hvor mange Væbner, Seniorvæbner og Senior der regner med at deltage. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du (eller på vejne af dit barn) regner med at deltage i udlandsturen 😀
  ...

  Så er den her. Invitationen til Udlandstur Kandersteg 2018! Du kan se den her og den kommer hurtigst muligt på landsdelens hjemmeside som pdf. Jeres kredsledere vil også modtage den på en mail.

  View on Facebook

  Sælges. Str. 6år. ...

  View on Facebook

  Jeres ledere kan mange ting 😂 ...

  View on Facebook
 • RSvision