Puslinge og tumlinge

Puslinge og tumlinge går i 0. – 2. klasse og er de yngste medlemmer i FDF Aars. Vi mødes i kredshuset om onsdagen kl. 18.00-19.30.

Puslinge er FDFs spilopmagere! Er man pusling er man enten på nippet til at skulle starte i skole eller man er lige startet – og man har fuld fart på! Tumlinge går i første eller anden klasse. Puslinge/tumlinge laver bl.a. huler, tager på besøg i kirken, fanger krabber, tager på refleksløb, kravler i træer, tager på stjerneløb, laver snobrød over bål – og er selv med til at tænde det, får historier og meget mere.

 

Til alle forældre der har børn der vil være Pusling i FDF Aars.
I Puslinge og Tumlinge klassen har vi masser af børn, så mange at lederne næsten ikke kan klare at holde øje med alle de super aktive unger. Derfor har vi besluttet at de børn som gerne vil starte som Puslinge (0. klasse), skal have en forældre med til mødet hver gang, derved håber vi at alle børnene og lederne får en god oplevelse på de daglige møder.

 

Hilsen
Puslinge og Tumlinge lederne.

 

Pakkeliste til puslinge/tumlingeSille og Sigurd er på vandretur - hvad mon de har med i tasken?

Når vi skal afsted med FDF, er det vigtigt at have de rigtige ting med. Det er forskelligt fra gang til gang, hvad du får brug for, så kig altid på indbydelsen til turen, når du pakker tasken. For det meste skal du bruge tingene herunder:

– Madpakke
– Regntøj og gummistøvler
– Varm udetøj
– Håndklæde og badetøj
– Sovepose og liggeunderlag, hvis du har.
– Sovedyr
– Skiftetøj
– Futter/indesko
– Undertøj/strømper
– Toiletgrej (tandbørste, sæbe osv)
– Varmt tøj til inde og ude
– Lommelygte
– Nissehue

Der er også nogle ting, du ikke skal putte i tasken:

– Mobiltelefon
– Gameboy/Nintende el.
– MP3-afspiller
– Tændstikker/lighter

Du må selvfølgelig altid gerne spørge en leder, hvad du får brug for.

Det er en rigtig god idé, hvis du selv er med til at pakke tasken sammen med din mor eller far. På den måde ved du, hvad der ligger hvor – og måske kan du kende dine ting, når tasken skal pakkes sammen igen til hjemturen!

Items for Page: There are no posts that match the selection criteria.
 • Seneste indlæg

 • Her finder du FDF Aars

  Gl. Gislumvej 4, 9600 Aars

  Click to open a larger map

 • FDF Aars på Facebook

 • Husk at det er på lørdag 55Nord bussen kommer til FDD Huset. ...

  View on Facebook

  Til ledere og bestyrelsesmedlemmer. ...

  Tag ledere og bestyrelsesmedlemmer under armen og vær med til en hyggelig og lærerig aften, med fokus på at styrke samspillet I kredsen!

  View on Facebook

  Der kommer løbende nye oplysninger om udlandsturen til Schweiz for Væbner, Seniorvæbner og Senior. Nu er indbydelsen klar.
  I samarbejde med bestyrelsen arbejder lederne på den endelige pris for turen og når det er på plads melder vi det ud.
  I den forbindelse kunne det være spændende at have en ide om hvor mange Væbner, Seniorvæbner og Senior der regner med at deltage. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du (eller på vejne af dit barn) regner med at deltage i udlandsturen 😀
  ...

  Så er den her. Invitationen til Udlandstur Kandersteg 2018! Du kan se den her og den kommer hurtigst muligt på landsdelens hjemmeside som pdf. Jeres kredsledere vil også modtage den på en mail.

  View on Facebook

  Sælges. Str. 6år. ...

  View on Facebook

  Jeres ledere kan mange ting 😂 ...

  View on Facebook
 • RSvision