Seniorer

Seniorer går i 9. klasse eller ældre, og vi mødes i kredshuset om onsdagen kl. 20.00 til 21.30

Når man bliver senior bygynder en ny æra i forhold til det at være FDFer. Her står den af og til på hårdt arbejde, men for enhver senior er ”hygge” i højsædet! Man hygger ved bålet sammen med de andre, med varm kakao eller kaffe, musik. Seniorklassen tager bl.a. på udfordrende, skæve, og til tider lidt svære løb, i svømmehallen, på weekendture, og mødes med andre seniorer. Kredsens seniorer bliver tilbudt at deltage i FDFs landsdækkende kurser (bl.a. seniorkurser, som finder sted i påsken og efterårsferien).

Seniorfestival 2017

Vi sidder nu i bussen, det er søndag og klokken er 14:38. Vi er glade, våde og ikke mindst trætte. Seniorfestival er veloverstået. Vi har både festet og danset med FDF’s houseband, Bardun, Guldpigen og Djämes Braun. Vi har spist masser af lækker mad og hygget med fælles...Se mere »


Seniorkursus i påsken

Så er der indbydelser til Seniorkursus i påsken.

 

Vork:

https://issuu.com/fdfmedier/docs/fdf_vork_spring17_203_twoside/5

 

Sletten:

https://issuu.com/majkenoe/docs/sks_fora__r2017

...Se mere »

 • Seneste indlæg

 • Her finder du FDF Aars

  Gl. Gislumvej 4, 9600 Aars

  Click to open a larger map

 • FDF Aars på Facebook

 • Husk at det er på lørdag 55Nord bussen kommer til FDD Huset. ...

  View on Facebook

  Til ledere og bestyrelsesmedlemmer. ...

  Tag ledere og bestyrelsesmedlemmer under armen og vær med til en hyggelig og lærerig aften, med fokus på at styrke samspillet I kredsen!

  View on Facebook

  Der kommer løbende nye oplysninger om udlandsturen til Schweiz for Væbner, Seniorvæbner og Senior. Nu er indbydelsen klar.
  I samarbejde med bestyrelsen arbejder lederne på den endelige pris for turen og når det er på plads melder vi det ud.
  I den forbindelse kunne det være spændende at have en ide om hvor mange Væbner, Seniorvæbner og Senior der regner med at deltage. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du (eller på vejne af dit barn) regner med at deltage i udlandsturen 😀
  ...

  Så er den her. Invitationen til Udlandstur Kandersteg 2018! Du kan se den her og den kommer hurtigst muligt på landsdelens hjemmeside som pdf. Jeres kredsledere vil også modtage den på en mail.

  View on Facebook

  Sælges. Str. 6år. ...

  View on Facebook

  Jeres ledere kan mange ting 😂 ...

  View on Facebook
 • RSvision