Seniorvæbnerne

Seniorvæbnerne mødes i FDF Huset om Torsdagen kl. 19.00 -21.00. Seniorvæbnere går i 7.-8. klasse.

En seniorvæbner er en “færdiguddannet væbner” – som helt og holdent tør og kan stå på egne ben! Når man har nået seniorvæbner-alderen kan man selv stå for at planlægge mindre weekendture, man får lov til at stå på post eller lave løb for de yngre FDFere og man begynder at kunne tage af sted på FDF-kurser, hvor man er sammen med andre FDF’ere fra hele Danmark …

 • Seneste indlæg

 • Her finder du FDF Aars

  Gl. Gislumvej 4, 9600 Aars

  Click to open a larger map

 • FDF Aars på Facebook

 • Husk at det er på lørdag 55Nord bussen kommer til FDD Huset. ...

  View on Facebook

  Til ledere og bestyrelsesmedlemmer. ...

  Tag ledere og bestyrelsesmedlemmer under armen og vær med til en hyggelig og lærerig aften, med fokus på at styrke samspillet I kredsen!

  View on Facebook

  Der kommer løbende nye oplysninger om udlandsturen til Schweiz for Væbner, Seniorvæbner og Senior. Nu er indbydelsen klar.
  I samarbejde med bestyrelsen arbejder lederne på den endelige pris for turen og når det er på plads melder vi det ud.
  I den forbindelse kunne det være spændende at have en ide om hvor mange Væbner, Seniorvæbner og Senior der regner med at deltage. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du (eller på vejne af dit barn) regner med at deltage i udlandsturen 😀
  ...

  Så er den her. Invitationen til Udlandstur Kandersteg 2018! Du kan se den her og den kommer hurtigst muligt på landsdelens hjemmeside som pdf. Jeres kredsledere vil også modtage den på en mail.

  View on Facebook

  Sælges. Str. 6år. ...

  View on Facebook

  Jeres ledere kan mange ting 😂 ...

  View on Facebook
 • RSvision