Væbnere

Væbnere går i 5.-6. klasse, og

vi mødes i kredshuset om tirsdagen kl. 19.00-21.00.

 
Væbnere er for alle dem, som tør prøve at stå på egne ben (men som alligevel let kan få hjælp, støtte og opbakning fra en leder)! Man får bl.a. lov til selv at være på løb rundt i byen, vi bygger selv vores spiseborde og bænke ud af rafter, vi syr bålkapper, sover i telte og sheltere, tager på løb med kort og GPS’er og udfordrer i det hele taget os selv og hinanden. Væbnere er rigtige raftebyggere, og kommer meget tæt på naturen, sover i bivuak, og løber efter kompas!
 
 

 

 • Seneste indlæg

 • Her finder du FDF Aars

  Gl. Gislumvej 4, 9600 Aars

  Click to open a larger map

 • FDF Aars på Facebook

 • Husk at det er på lørdag 55Nord bussen kommer til FDD Huset. ...

  View on Facebook

  Til ledere og bestyrelsesmedlemmer. ...

  Tag ledere og bestyrelsesmedlemmer under armen og vær med til en hyggelig og lærerig aften, med fokus på at styrke samspillet I kredsen!

  View on Facebook

  Der kommer løbende nye oplysninger om udlandsturen til Schweiz for Væbner, Seniorvæbner og Senior. Nu er indbydelsen klar.
  I samarbejde med bestyrelsen arbejder lederne på den endelige pris for turen og når det er på plads melder vi det ud.
  I den forbindelse kunne det være spændende at have en ide om hvor mange Væbner, Seniorvæbner og Senior der regner med at deltage. Så skriv gerne i kommentarfeltet hvis du (eller på vejne af dit barn) regner med at deltage i udlandsturen 😀
  ...

  Så er den her. Invitationen til Udlandstur Kandersteg 2018! Du kan se den her og den kommer hurtigst muligt på landsdelens hjemmeside som pdf. Jeres kredsledere vil også modtage den på en mail.

  View on Facebook

  Sælges. Str. 6år. ...

  View on Facebook

  Jeres ledere kan mange ting 😂 ...

  View on Facebook
 • RSvision